Antena 3 CNN Externe Gestul lor i-a ŞOCAT pe cei care le priveau. "Am vrut să atragem atenţia printr-un simplu gest de solidaritate"

Gestul lor i-a ŞOCAT pe cei care le priveau. "Am vrut să atragem atenţia printr-un simplu gest de solidaritate"

Gestul lor i-a ŞOCAT pe cei care le priveau. "Am vrut să atragem atenţia printr-un simplu gest de solidaritate"
Sursa foto: Foto: wallchan.com
26 Oct 2012   •   09:44

Fotografia a două tinere care se sărută în mijlocul unui protest faţă de căsătoriile gay din Marseille, Franţa, va rămâne pentru mult timp în mintea manifestanţilor furioşi, prezenţi la eveniment.

VEZI AICI FOTOGRAFIA

Fotografia realizată Gérard Julien, fotograf AFP, a devenit virală în mai puţin de câteva ore pe Internet şi are toate ingredientele pentru a deveni o imagine simbolică a mişcărilor în favoarea mariajului între persoane de acelaşi sex, scrie Huffington Post.

Zeci de persoane au ieşit în stradă, marţi, în 75 de oraşe din Franţa, pentru a se opune proiectului de lege care ar permite căsătoriile între persoanele de acelaşi sex şi adopţia. Fotografia a fost făcută în timpul manifestaţiilor din Marseille şi surprinde două tinere care se sărută în faţa protestatarilor şocaţi.

Intervievate de revista franceză Têtu, tinerele au explicat că sunt heterosexuale dar că au vrut să atragă atenţia printr-un simplu gest de solidaritate.

Fotografia a primit peste 28.000 de like-uri şi 13.500 de share-uri pe pagina de Facebook HuffPost France.

"Iubirea e mai puternică decât ura", a scris un utilizator. "Sunt minunate", comentează un alt utilizator Facebook.





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close