Antena 3 CNN Externe Gestul lui Donald Trump de la summitul G20, care a devenit viral pe internet. Ce a făcut președintele SUA - VIDEO

Gestul lui Donald Trump de la summitul G20, care a devenit viral pe internet. Ce a făcut președintele SUA - VIDEO

Gestul lui Donald Trump de la summitul G20, care a devenit viral pe internet. Ce a făcut președintele SUA - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook/Donald Trump
10 Iul 2017   •   11:50

Ultimul moment devenit viral pe internet cu președintele Statelor Unite nu este o nouă gafă socială sau o situație ciudată cu un alt lider mondial.

O înregistrare video în care președintele american ridică de jos cascheta unui militar din forțele navale aflat în post lângă elicopterul prezidențial Marine One la baza Andrews din Maryland, unde Donald Trump a aterizat sâmbătă cu Air Force One după ce a participat la summitul G-20 de la Hamburg, avea luni dimineață sute de mii de vizualizări pe YouTube.

În înregistrarea postată pe 8 iulie pe YouTube se poate vedea cum Trump se apleacă și ridică cascheta în timp ce se apropia de militar, iar apoi i-o așază pe cap și îl bate cu mâna pe umăr. Vântul îi aruncă însă din nou cascheta din cap, iar Trump merge din nou să o ridice, dar aceasta este preluată de un gradat în uniformă.

Trump trece din nou pe lângă militar și se urcă în elicopterul prezidențial, iar gradatul se oprește în fața militarului aflat în post și salută, relatează Agerpres.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: gest Trump summit g20 viral SUA
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close