Antena 3 CNN Externe Gestul șocant făcut de soția unui militar detașat în străinătate. Cum a încercat să ascundă faptul că bebelușul pe care îl născuse nu era al bărbatului

Gestul șocant făcut de soția unui militar detașat în străinătate. Cum a încercat să ascundă faptul că bebelușul pe care îl născuse nu era al bărbatului

Gestul șocant făcut de soția unui militar detașat în străinătate. Cum a încercat să ascundă faptul că bebelușul pe care îl născuse nu era al bărbatului
Sursa foto: Foto: Pexels
26 Oct 2018   •   13:46

Sergentul Steven Garcia, de 24 de ani, a afat că soția sa Marina este însărcinată, în momentul în care era detașat în Coreea de Sud.

Însă bebelușul nu era al său, iar Marina știa asta. Inițial și-a anunțat soțul că vor avea o fetiță.

Marina mințise inclusiv legat de sexul copilului. După ce a născut, și-a anunțat soțul, cu lacrimi în ochi, că fetița lor murise la naștere.

În realitate, Marina dăduse copilul unor prieteni din Texas. Pentru că, între timp, totul a ieșit la iveală, aceștia au povestit că au și plătit pentru bebeluș.

Cazul este investigat în prezent, Marina riscând închisoarea.

Cât despre Steven, acesta știe că singurul lucru corect pe care îl poate face pentru băiețel e să obțină el custodia și să-l crească așa cum ar face-o cu propriul fiu.

În acest sens, a deschis un cont în care așteaptă să primească donații de la cei impresionați de povestea sa, potrivit star-telegram.com.

×
Subiecte în articol: militar strainatate
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close