Antena 3 CNN Externe Gestul suprem făcut de această mamă a lăsat 1 MILIARD de oameni în lacrimi. "Dacă eu nu voi mai fi să ştii că te iubesc"

Gestul suprem făcut de această mamă a lăsat 1 MILIARD de oameni în lacrimi. "Dacă eu nu voi mai fi să ştii că te iubesc"

Gestul suprem făcut de această mamă a lăsat 1 MILIARD de oameni în lacrimi. "Dacă eu nu voi mai fi să ştii că te iubesc"
de O.P.    |    29 Noi 2012   •   08:41

Peste 8.000 de oameni au murit atunci când a avut loc acest cutremur devastator în China. Însă, la mai bine de 4 ani de la petrecerea evenimentului cutremurător, o fotografie impresionantă a ieşit la iveală.

Autorităţile care căutau supravieţuitori pe sub dărâmături au descoperit trupul acestei femei, care a luptat până în ultima clipă să îşi salveze copilul. Ea s-a pus ca un scut viu peste copilul ei, şi când a simţit că sfârşitul îi este aproape, i-a scris un mesaj pe telefon. "Dacă nu voi mai supravieţui să ştii cât de mult te-am iubit".

Ca printr-o minune, copilul a fost găsit în viaţă de echipele de căutare, iar aceştia au spus că fără sacrificiul mamei, el nu ar mai fi fost în viaţă.



×
Subiecte în articol: cutremure
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close