x close

Gestul surprinzător făcut de Paulo Coelho după moartea lui Kobe Bryant: Nu avea niciun sens fără el

de A.M.P    |    29 Ian 2020   •   09:41
Gestul surprinzător făcut de Paulo Coelho după moartea lui Kobe Bryant: Nu avea niciun sens fără el 482 Foto:Paulo Coelho/Facebook

Kobe Bryant şi scriitorul brazilian Paulo Coelho au lucrat împreună la o carte pentru copii, însă autorul "Alchimistului" a spus că a şters draftul după moartea lui Bryant, duminică, la vârsta de 41 de ani.

Romancierul Paulo Coelho în vârstă de 72 de ani a declarat luni pentru Associated Press că cei doi au început discuţiile despre proiect în 2016, când Bryant s-a retras după o carieră strălucită de 20 de ani în NBA. Ei au început să scrie cartea cu câteva luni în urmă. După câteva ore de când a aflat de moartea lui Bryant, Coelho a anunţat că preferă să şteargă schiţele decât să termine cartea fără campionul NBA, scrie Adevarul.

"Am şters draftul pentru că nu avea niciun sens să public fără el", a spus Coelho la telefon. Nu ar adăuga nimic relevant pentru el sau pentru familia lui. Asta nu mă va împiedica să scriu într-o zi despre lucrurile pe care le-am învăţat de la Kobe şi ce persoană extraordinară a fost", a precizat Coelho.

"Dar cartea pentru copii nu mai avea sens".

Decizia lui Coelho i-a dezamăgit pe mulţi fani ai lui Bryant, care au scris multe mesaje pe reţelele de socializare în care cereau ca draftul să nu fie şters.

 

Citeşte mai multe despre:

Paulo Coelho Kobe Bryant Kobe Bryant a murit
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati