Antena 3 CNN Externe Gestul unui bărbat care a oripilat lumea. În cine ar trebui să mai avem încredere?

Gestul unui bărbat care a oripilat lumea. În cine ar trebui să mai avem încredere?

Gestul unui bărbat care a oripilat lumea. În cine ar trebui să mai avem încredere?
Sursa foto: evenimente-banatene.ro
22 Feb 2012   •   22:31

Un tată a furat mii de lire sterline din fondul fiului său care era pe moarte, lasându-l pe acesta chiar şi fără banii de înmormântare.

Julian Emms, 46 de ani, a înfiinţat un fond de caritate pentru fiul său Michael, care a fost cea mai tânără victimă a bolii neuronului motor.

Mulţi oameni au fost atinşi de situaţia lui,  sponsorizând evenimente care au strâns 55,000 de lire pentru a-l trimite pe Michael în China pentru un tratament cu celule stem.

Însă tatăl este acuzat că a furat mii de lire sterline din fondul fiului, bani rămaşi după ce tratamentul a eşuat.

Curtea care îl judecă pe tată a aflat că acesta a lăsat numai 1,300 de lire în cont, bani care nu au ajuns nici măcar pentru înmormântarea fiului care a murit anul trecut.

Bărbatul a reuşit să scoată banii din fond păcălind-o pe bunica tânarului, Anne Brandon, una din cele 4 persoane autorizate să semneze cecurile de caritate. Acesta i-ar fi spus bătrânei că are nevoie de 2 cecuri pentru o vacanţă de sărbători a lui Michael în USA.

Dna Brandon a scris 2 cecuri pe numele unei agenţii de turism, dar le-a lăsat în alb deoarece Emms nu ştia exact suma pe care trebuie să o plătească.

Însă Emms a folosit unul dintre cecuri pentru a pune mâna pe 16,500 de lire.

Dna Brandon şi soţul acesteia s-au gândit mai bine la cecuri, şi au cerut ca acestea să fie returnate. Emms a "făcut pe supăratul", venind şi dând foc cecurilor în faţa acestora, dar el a jucat şmecher, unul dintre aşa zisele cecuri pe care le-a ars fiind doar o bucată albă de hârtie.

Când a fost întrebat unde sunt banii, Emms a spus liniştit că i-a cheltuit.

×
Subiecte în articol: înmormântare victima
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close