Antena 3 CNN Externe Gestul unui fotomodel a ÎNGROZIT lumea. Este INCREDIBIL ce i-a făcut aceasta unei colege

Gestul unui fotomodel a ÎNGROZIT lumea. Este INCREDIBIL ce i-a făcut aceasta unei colege

Gestul unui fotomodel a ÎNGROZIT lumea. Este INCREDIBIL ce i-a făcut aceasta unei colege
21 Mar 2013   •   18:59

Anna, în vârstă de 24 de ani, și Regina, 25 de ani, participaseră împreună la un shooting pentru o revistă. Când totul s-a sfârșit, cele două au rămas pe malul lacului unde avusese loc ședința foto, pentru a face o baie, scrie english.pravda.ru.

La un moment dat, Anna, fiind invidioasă pe succesul colegei sale, a atacat-o pe aceasta sugrumând-o și ținând-o sub apă.

Cu numai o zi înainte, Regina i-a vândut Annei un cuțit cu lamă ascunsă. Dar se pare că totul s-a întors împotriva ei, deoarece tocmai cu acest obiect Anna i-a provocat răni mortale. Apoi, după scoaterea corpului din apă, Anna a tăiat o bucată de carne din coapsa Reginei, pe care a mâncat-o crudă.

După ce i-a învelit corpul într-un sac de plastic, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Anna a mers să viziteze un prieten care locuia în apropiere și chiar a cerut ajutot în ascunderea crimei.

Însă prietenul ei a fost destul de inteligent încât să sune imediat la poliție. În momentul în care un ofițer de poliție deghizat în muncitor a descoperit trupul fără viață, Anna a fost imediat arestată. 

×
Subiecte în articol: regina fotomodel canibalism
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close