Antena 3 CNN Externe Globurile de Aur 2018. Actorul Ewan McGregor, mulțumiri pentru soție și amantă în discursul de acceptare a premiului

Globurile de Aur 2018. Actorul Ewan McGregor, mulțumiri pentru soție și amantă în discursul de acceptare a premiului

Globurile de Aur 2018. Actorul Ewan McGregor, mulțumiri pentru soție și amantă în discursul de acceptare a premiului
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
08 Ian 2018   •   13:40

Premiat cu un Glob de Aur pentru dublul rol din serialul ”Fargo”, actorul Ewan McGregor are parte de multă dramă în viața personală. În divorț de cea care i-a fost soție și cu care are patru copii, Eve Mavrakis, scoțianul se afișează deja de ceva vreme cu amanta, partenera lui din serial, actrița Mary Elizabeth Winstead.

Pe scena de la Globurile de Aur, McGregor a ținut să le mulțumească amândurora în egală măsură. „Aș vrea să-i mulțumesc pur și simplu lui Eve, care mi-a fost alături 22 de ani, și celor patru copii ai noștri, Clara, Esther, Jamyan și Anouk”, a spus Ewan.

Apoi, a menționat-o și pe actuala lui iubită, actrița Mary Elizabeth Winstead, partenera de scenă în serialul care i-a adus Globul de Aur.

„Mi-a plăcut întotdeauna să fiu actor și am avut alături parteneri minunați de scenă. Emmett n-ar fi existat fără David Thewlis, Michael Stuhlbard și Carrie Coon. Nici Ray n-ar fi existat fără Mary Elizabeth Winstead”, a continuat actorul, potrivit cosmopolitan.com

 

×
Subiecte în articol: actor Globurile de Aur sotie amanta discurs
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close