Antena 3 CNN Externe Globurile de Aur 2022. Lista completă a câștigătorilor

Globurile de Aur 2022. Lista completă a câștigătorilor

Ceremonia Globurile de AUR 2022 a fost una restrânsă. Lista completă a câștigătorilor a fost anunțată online.

Globurile de Aur 2022. Lista completă a câștigătorilor
Sursa foto: Getty Images/ Emma McIntyre
de Cerasela Stafie    |    10 Ian 2022   •   09:15

Evenimentul de duminică seara a avut loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, fără vedete sau public, fiind prezenți doar membri selectați.. Rezultatele au fost anunțate prin intermediul rețelelor de socializare.

Globul de Aur pentru cel mai bun film dramatic a mers la "The Power of the Dog" - "În ghearele câinilor", westernul regizat de neo-zeelandeza Jane Campion. Este doar al doilea lungmetraj regizat de o femeie care obţine acest trofeul.

Globul de Aur pentru cea mai bună comedie sau muzical a mers la remake-ul lui Steven Spielberg "West Side Story" - Poveste din cartierul de vest.

Will Smith a câștigat Globul de aur pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, pentru King Richard.

Globul de Aur pentru cel mai bun film animat a fost obținut de "Encanto" de la Studiourile Disney.

Globul de aur pel mai bun regizor a mers la Jane Campion, pentru "The Power of the Dog".

Andrew Garfield, pentru "Tick, Tick... Boom!", a obținut Globul de aur pentru actor într-un film - comedie/musical.

Nicole Kidman a obținut Globul de aur pentru cea mai bună actriţă într-un film - dramă, pentru interpretarea din "Being the Ricardos".

Globul de aur pentru cea mai bună actriţă într-un film - comedie/musical a mers la Rachel Zegler, pentru interpretarea din "West Side Story".

Globul de aur pentru cel mai bun cântec original a fost obșinut de "No Time to Die", interpretat de Billie Eilish în filmul cu același nume.

"Drive My Car" (Japonia) a obținut Globul de aur pentru cel mai bun film străin

Kodi Smit-McPhee este câștigătorul Globului de aur pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea din "The Power of the Dog".

Ariana DeBose a primit Globul de aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea din "West Side Story".

Globul de aur pentru cel mai bun scenariu a mers la Kenneth Branagh ("Belfast")

Globul de aur pentru cea mai bună coloană sonoră a fost obținut de Hans Zimmer ("Dune")

"Encanto" a primit Globul de aur pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie.

Televiziune

"Succession" a primit Globul de aur pentru cel mai bun serial-dramă.

Globul de aur pentru cel mai bun serial - comedie/musical aa mers la "Hacks".

Jeremy Strong a primit Globul de aur pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă, pentru interpretarea din "Succession".

Jason Sudeikis a obținut Globul de aur pentru cel mai bun actor într-un serial - comedie/musical, pentru interpretarea din "Ted Lasso".

Michaela Jae Rodriguez a obținut Globul de aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial-dramă, pentru interpretarea din "Pose".

Jean Smart este câștigătoarea Globului de aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial-comedie/musical, pentru interpretarea din "Hacks".

"The Underground Railroad" a fost desemnat cea mai bună miniserie/lungmetraj TV.

Michael Keaton a primit premiul pentru cel mai bun actor într-o miniserie/lungmetraj TV, pentru interpretarea din "Dopesick".

Kate Winslet a obținut Globul de aur pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie/lungmetraj TV, pentru interpretarea "Mare of Easttown".

O Yeong-su a obținut Globul de aur pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial, miniserie sau lungmetraj TV, pentru interpretarea din "Squid Game".

Sarah Snook a obținut Globul de aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial, miniserie sau lungmetraj TV, pentru interpretarea din "Succession".

 

×
Subiecte în articol: Globurile de Aur
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close