Antena 3 CNN Externe Panică la Cannes. Un hotel de lux a fost luat cu asalt de bărbaţi cu steaguri negre şi cagule pe cap

Panică la Cannes. Un hotel de lux a fost luat cu asalt de bărbaţi cu steaguri negre şi cagule pe cap

Panică la Cannes. Un hotel de lux a fost luat cu asalt de bărbaţi cu steaguri negre şi cagule pe cap
14 Mai 2016   •   23:57

O companie franceză a luat cu asalt hotelul preferat al celebrităților de la Hollywood și al bogătașilor de lângă Cannes ca parte a unei companii de PR gestionată prost, scrie evz.ro.
 

Compania Oraxy a trimis o barcă cu șase oameni la bord, cu cagule pe cap și cu steaguri negre către Hotel du Cap Eden-Roc, situat la 30 de minute distanță de Cannes. Un purtător de cuvât al poliției a declarat: „Nu a fost un atac terorist. A fost o acțiune de comunicare pentru promovarea unui site”.

Purtătorul de cuvânt al hotelului nu a fost însă de aceeași păere. Acesta a declarat că a fost doar o glumă foarte, foarte proastă. Unul dintre oaspeții hotelului a declarat că odată cu apropierea bărcii de țărm s-a instalat și panica.

„Cineva a țipat și toată lumea a sărit de pe scaune. Ne-am deplasat către piscină. A fost înfricoșător. Și mai terifiant a fost faptul că bărbații semănau cu militanții ISIS”, a declarat aceasta, potrivit Daily Mail.

Compania Oraxy se prezintă a fi prima piață globală privată din lume, destinată exclusiv pentru persoanele cu un venit extrem de ridicat.

Măsurile de siguranță au fost înăsprite în Franța după atacurile teroriste de la Paris, din luna noiembrie, în urma cărora 130 de persoane au murit.

×
Subiecte în articol: Cannes hotel Campanie farsa gluma
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close