Antena 3 CNN Externe Barack Obama, la ultimul dineu al Corespondenților de la Casa Albă. Încheierea discursului face senzație pe internet

Barack Obama, la ultimul dineu al Corespondenților de la Casa Albă. Încheierea discursului face senzație pe internet

Barack Obama, la ultimul dineu al Corespondenților de la Casa Albă. Încheierea discursului face senzație pe internet
Sursa foto: Foto: YouTube
01 Mai 2016   •   21:31

Preşedintele SUA, Barack Obama, a făcut glume pe tema sfârşitului său de mandat şi pe seama lui Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican în scurtinul prezidenţial, cu ocazia unui dineu al Asociaţiei corespondenţilor de la Casa Albă., informează CNN.

"Sunt puţin rănit că Donald Trump nu este aici în seara aceasta. Ne-am distrat atât de tare ultima dată. Şi este surprinzător, mai ales că avem o sală plină de reporteri, celebrităţi şi camere de filmat. Iar el ne-a refuzat. Oare acest dineu este prea ofensator pentru Donald? Ce ar putea face el acum? Să mănânce o friptură? Oare scrie mesaje jignitoare despre cancelarul Angela Merkel? Ce o face?!", a spus Obama în dineul organizat la Casa Albă.

Preşedintele SUA s-a amuzat şi pe seama unui candidat democrat la preşedinţie, Bernie Sanders, care era prezent: "Arătaţi ca un milion de dolari. Sau, pe limbajul dv, arătaţi ca 37.000 de donaţii de câte 27 de dolari", a adăugat liderul american adresându-i-se lui Sanders.

"Anul viitor pe vremea aceasta altcineva va sta aici. Şi oricine poate ghici cine va fi ea", a subliniat el, referindu-se la Hillary Clinton.

"Vreau să închei prin a vă spune doar două cuvinte: Obama, plecat", a subliniat preşedintele SUA, aflat la finalul ultimului mandat.

 

×
Subiecte în articol: Barack Obama glume discurs
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close