Antena 3 CNN Externe O grădină zoologică a vopsit mai mulți câini pe care i-a prezentat apoi ca urși panda. Vizitatorii au fost taxați pentru a vedea noua atracție

O grădină zoologică a vopsit mai mulți câini pe care i-a prezentat apoi ca urși panda. Vizitatorii au fost taxați pentru a vedea noua atracție

O grădină zoologică din China este acuzată că a băgat câini vopsiți în alb și negru în cușca urșilor panda.

O grădină zoologică a vopsit mai mulți câini pe care i-a prezentat apoi ca urși panda. Vizitatorii au fost taxați pentru a vedea noua atracție
Sursa foto: X/ Shanghai Daily
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2024   •   17:20

Pe cușcă scria că este vorba despre "câini panda", dar de fapt în interior se aflau câini din rasa chow chow. Reprezentanții parcului zoo au respins acuzațiile.

Postările de pe rețelele sociale au arătat că Grădina Zoologică Taizhou a inaugurat pe 1 mai o expoziție cu "câini panda". Vizitatorii au fost taxați pentru a vedea noua atracție.

Mai mulți vizitatori au susținut că au fost păcăliți deoarece animalele erau de fapt chow chow, o rasă de câini cunoscută pentru blana groasă.

Oamenii au spus că animalele au fost vopsite pentru a semăna cu panda, scrie Sky News.

Un lucrător de la grădina zoologică a negat acuzațiile spunând că nu se percepe taxă și că în cușcă sunt câini, nu panda.

Și alte grădini zoologice au fost acuzate că au încercat să-și înșele vizitatorii. În 2023, grădina zoologică din Hangzhou a negat acuzațiile potrivit cărora unii dintre urșii săi erau oameni îmbrăcați în costume.

×
Subiecte în articol: gradina zoologica caini urşi panda panda
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close