Grecii încep să clacheze: Un bărbat concediat recent şi-a împuşcat fostul şef, apoi a luat doi ostateci

de Antena3.ro    |    01 Mar 2012   •   17:54
Grecii încep să clacheze: Un bărbat concediat recent şi-a împuşcat fostul şef, apoi a luat doi ostateci Foto: greecenews.cinemamirror.com

Un angajat grec înarmat cu o carabină a atacat, joi, o fabrică din Komotini (nord-estul Greciei), de unde fusese concediat recent, informează AFP. Bărbatul l-a rănit pe fostul său patron şi pe un alt angajat, apoi a luat drept ostatici doi şoferi, conform surselor din cadrul poliţiei locale.
   
Un reprezentant al administraţiei a confirmat că unul dintre cei răniţi era proprietarul grupului de gestiune a deşeurilor, Helesi. Cele două victime "au fost luate din fabrică şi se află în afara pericolului", conform sursei.
   
Fostul angajat, înarmat cu o carabină, avea joi dimineaţă ostatici doi şoferi. Forţele de ordine au înconjurat fabrica, în timp ce o echipă de negociatori a fost trimisă la faţa locului.
   
Bărbatul face parte dintr-un grup de 150 de angajaţi care au fost concediaţi recent. Reprezentanţii companiei Helesi nu au făcut precizări despre data şi amploarea acestor concedieri.
  
Poliţia nu a menţionat dacă atacatorul a făcut vreo revendicare.


Parteneri
x close