Antena 3 CNN Externe Grecii şi bulgarii se bat pe turiştii români, de Revelion

Grecii şi bulgarii se bat pe turiştii români, de Revelion

Grecii şi bulgarii se bat pe turiştii români, de Revelion
22 Oct 2010   •   23:12

Grecii şi bulgarii au preţuri mici, de până la 200 de euro, pentru o vacanţă de patru zile, la un hotel de trei stele. La noi, preţuri similare sunt numai la hotelurile de două stele sau la pensiuni. Toate ofertele ieftine le găsiţi la târgul de turism deschis la Romexpo, până duminică.

Petreceţi revelionul cu noi, ne îndeamnă şi grecii şi bulgarii. Şi ştiu şi cum să ne atragă. O vacanţă la trecerea dintre ani, petrecută în Paralia Katerini costă 119 euro de persoană. La un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, la care ajungeţi cu autocarul. Mai aproape de noi, la bulgari, în Balcik, pentru acelaşi sejur, dar cu două mese pe zi, turiştii plătesc 136 de euro. Dar merg cu maşina personală. Operatorii susţin că, deşi nu se poate face plajă, vacanţa de revelion poate fi cât se poate de plăcută.

Şi în România se poate petrece Revelionul la piscină, cu buget redus. La Băile Felix, cel mai ieftin costă 784 de lei de persoană, adică 182 de euro. Tot cu bani puţini mai puteţi merge la munte, de Revelion. La pensiunile de două margarete, cel mai mic tarif este de 90 de euro, pentru o vacanţă de trei nopţi, fără cina festivă în ultima seară din an.

Cea mai ieftină ofertă pe litoralul românesc este de 110 euro, de persoană. Este o vacanţă de patru nopţi, cu mic dejun, dar pentru masa festivă, de revelion trebuie să mai plătiţi, în funcţie de meniu, peste 50 de euro.

 

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close