Antena 3 CNN Externe MAE, avertizare de călătorie pentru Italia: Grevă generală în transportul feroviar, aerian, maritim și local

MAE, avertizare de călătorie pentru Italia: Grevă generală în transportul feroviar, aerian, maritim și local

Transporturile feroviare, aeriene, maritime și locale din Italia vor fi afectate de o grevă generală. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie.

MAE, avertizare de călătorie pentru Italia: Grevă generală în transportul feroviar, aerian, maritim și local
Sursa foto: Twitter/ Roma Today
de Cerasela Stafie    |    10 Oct 2021   •   15:49

Mai multe organizații sindicale din Italia vor organiza, luni, 11 octombrie, o grevă generală, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Protestul se va întinde pe parcusul a 24 de ore.

Serviciile publice și private din domeniul transporturilor vor fi afectate, la fel ca și activitatea mai multor instituții publice, școli și administrația de stat.

„Sunt preconizate perturbări la nivelul transportului feroviar, aerian, maritim și al transportului local. În ceea ce privește transportul regional și local, sunt asigurate serviciile esențiale între orele 07:00-10:00, respectiv 18:00-21:00,” au transmis reprezentanții instutuției.

Totodată, aceștia au precizat și că sunt anunțate manifestații în principalele orașe italiene.

”Pentru mai multe informații cu privire la serviciile afectate de greva generală, cetățenii români sunt rugați să consulte site-urile Ministerului italian al Infrastructurii și Transporturilor (http://www.mit.gov.it/), ale administrațiilor publice implicate și ale companiilor de transport cu care intenționează să se deplaseze,” a mai anunțat MAE.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close