Antena 3 CNN Externe „Cel mai bogat câine din lume” își vinde proprietatea din Miami pentru 32 de milioane de dolari

„Cel mai bogat câine din lume” își vinde proprietatea din Miami pentru 32 de milioane de dolari

„Cel mai bogat câine din lume” – un ciobănesc german pe nume Gunther VI despre care se spune că are jumătate de miliard de dolari – „vinde” proprietatea sa din Miami pentru 31,75 milioane de dolari. Această proprietate superbă a aparținut cândva legendei muzicii pop Madonna în anii 1990 (ea a cumpărat-o prima dată cu 7,5 milioane de dolari).

„Cel mai bogat câine din lume” își vinde proprietatea din Miami pentru 32 de milioane de dolari
Sursa foto: Twitter/wsvn
de Alexandra Ionescu    |    19 Noi 2021   •   09:25

Gunther nu este primul animal de companie care a devenit ”moștenitorul” unei mari averi. S-a zvonit că atunci când designerul Karl Lagerfeld a murit, el și-a lăsat averea de 195 de milioane de dolari pisicii sale, Choupette. Apoi, desigur, a mai fost și Leona Helmsley, care și-a lăsat averea maltezului ei, pe nume Trouble.

Legenda lui Gunther există de aproape 20 de ani. Povestea spune că o conteasă germană defunctă, pe nume Karlotta Liebenstein, care a murit în 1992 și nu a avut copii, dar și-a prețuit animalele, și-a lăsat averea de multe milioane câinelui ei, Gunther III. Gunther VI a moștenit acest trust, care a crescut la 500 de milioane de dolari datorită investițiilor imobiliare și proiectelor strategice, de la bunicul său, Gunther IV. Zvonul este că caninul provine dintr-o descendență care datează de 40 de ani și șase generații.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu toate acestea, povestea acestui câine ce valorează  jumătate de miliard nu este altceva decât o cascadorie genială a unui grup de oameni de afaceri italieni care operează proprietatea sub The Gunther Group în Italia. Grupul, înregistrat în Bahamas, investește și deține proprietăți în întreaga lume, inclusiv case din Bahamas, Toscana, Milano și Florența. Gunther Corporation (parte a grupului) deține proprietatea din Miami. De asemenea, grupul a investit în imobiliare, editură, echipe sportive, cluburi de noapte și cercetare științifică. Gunther nu este, totuși, nimic altceva decât un fel de mascota drăguță și blănoasă a corporației.

Casa este unică și are chiar și un portret înrămat al lui Gunther IV în camera de zi.

Gunther VI trăiește, de asemenea, un stil de viață luxos. Alături de oamenii care au grijă de el, călătorește cu avionul privat, mănâncă friptură și caviar, deține multe iahturi și mașini și a cumpărat o trufă albă de 1,1 milioane de dolari la o licitație. Moșia sa a fondat și Gunther Rescue, o societate de beneficii pentru a ajuta animalele aflate în nevoie.

×
Subiecte în articol: gunther caine bogat Miami cel mai bogat caine
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close