Antena 3 CNN Externe Guvernatorul american dat dispărut era de fapt în Argentina, unde plângea pe umărul amantei (VIDEO)

Guvernatorul american dat dispărut era de fapt în Argentina, unde plângea pe umărul amantei (VIDEO)

Guvernatorul american dat dispărut era de fapt în Argentina, unde plângea pe umărul amantei (VIDEO)
Sursa foto: Mark Sanford
25 Iun 2009   •   13:29

Mark Sanford, guvernatorul Carolinei de Sud, care a fost privit drept un contracandidat pentru Barack Obama la alegerile prezidenţiale din 2012, şi-a cerut scuze într-un mod lacrimogen, după ce a recunoscut că are o aventură amoroasă cu o femeie din Argentina.

Sanford, în vârstă de 49 de ani, care a lăsat loc de speculaţii săptămâna trecută când a dispărut şi nu a răspuns la telefon, a avut parte de o reapariţie dramatică miercuri, când a dezvăluit unde a fost. Înecat în lacrimi, guvernatorul republican a recunoscut că are o relaţie extraconjugală cu o ?prietenă dragă? din Argentina. Numele ei, conform presei locale, este Maria, o femeie divorţată, cu doi copii, care locuieşte în Buenos Aires.

Guvernatorul Sanford şi-a cerut scuze familiei şi colegilor săi, anunţând totodată că renunţă la funcţia de preşedinte al Asociaţiei Guvernatorilor Republicani. ?Mi-am petrecut ultimele cinci zile din viaţa mea plângând în Argentina. Vreau să îmi pun sentimentele în ordine?, a declarat el cu ochii umeziţi de emoţie.

?Concluzia este că am fost necredincios soţiei mele. Îi cer scuze lui Jenny şi celor patru băieţi pe care îi avem, pentru că i-am dezamăgit. Totul a început foarte inocent, cum bănuiesc că se întâmplă în astfel de cazuri, de la câteva schimburi amicale de e-mailuri. Dar în ultimul an a devenit mai mult decât o joacă. Drept consecinţă, v-am rănit pe toţi. Mi-am rănit soţia. Mi-am rănit băieţii. Mi-am rănit prietenii... o grămadă de oameni. Am greşit. Punct. Final de poveste?, a mai spus Sanford.

Întrebat dacă a fost singur în Argentina, Sanford a spus: ?Evident că nu?. Relaţia dintre cei doi a devenit romantică în urmă cu un an, a mai spus el, în timp ce soţia lui ştia de doar cinci luni. Un ziar din Carolina de Sud, The State, a publicat fragmente din discuţiile dintre Sanford şi Maria. Într-unul din ele, trimis pe 10 iulie 2008, guvernatorul o laudă pe amanta sa pentru ?graţia şi calmul pe care le ador?, ?frumuseţea erotică? şi ?săruturile magnifice?.

Conferinţa de presă a lui Sanford a fost prima apariţie publică de la dispariţia lui de la sfârşitul săptămânii trecute. Consilierii lui declaraseră că guvernatorul a plecat în drumeţie pe Appalachian Trail (Poteca Apalaşilor), pentru a-şi ?limpezi gândurile? după o dificilă sesiune legislativă. Sanford şi-a cerut scuze pentru că i-a minţit pe colegii săi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carolina de Sud
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close