Antena 3 CNN Externe Guvernul pakistanez se distanţează de iniţiativa ministrului care a promis recompensă pentru uciderea realizatorului filmului antiislam

Guvernul pakistanez se distanţează de iniţiativa ministrului care a promis recompensă pentru uciderea realizatorului filmului antiislam

Guvernul pakistanez se distanţează de iniţiativa ministrului care a promis recompensă pentru uciderea realizatorului filmului antiislam
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
23 Sep 2012   •   13:23

Guvernul pakistanez s-a distanţat duminică de iniţiativa unui ministru care a promis o recompensă pentru uciderea realizatorului filmului antiislam "Inocenţa musulmanilor", produs în Statele Unite, transmite AFP.
   
"Nu este vorba de o politică a guvernului", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al premierului, cu privire la recompensa de 100.000 de dolari promisă de ministrul pakistanez al Căilor Ferate, Ghulam Ahmed Bilur, persoanei care îl va ucide pe realizatorul acestui film.

Un ministru pakistanez a promis o recompensă de 100.000 de dolari pentru cine îl va ucide pe realizatorul filmului antiislam "Inocenţa musulmanilor", produs în Statele Unite, informează AFP.
  
"Anunţ că voi acorda 100.000 de dolari celui care îl va ucide pe blasfematorul care l-a insultat pe sfântul profet", a declarat pentru presă la Peshawar, în nord-vestul ţării, ministrul pakistanez al Căilor Ferate, Ghulam Ahmed Bilur (foto).
  
"De asemenea solicit talibanilor şi fraţilor Al Qaida să participe la această nobilă acţiune", a adăugat ministrul asigurând că, dacă ar avea ocazia, l-ar ucide pe realizator cu propriile sale mâini. "După aceea pot să mă spânzure", a încheiat acesta.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close