Antena 3 Externe Hăinuţe şi accesorii ANTIGLONŢ pentru copiii din şcolile americane

Hăinuţe şi accesorii ANTIGLONŢ pentru copiii din şcolile americane

de G.C.P    |    24 Apr 2013   •   15:06
Hăinuţe şi accesorii ANTIGLONŢ pentru copiii din şcolile americane
Sursa foto: Foto: YouTube

Eşecul Senatului american, înregistrat săptămâna trecută, de a reglementa legea privind controlul armelor de foc, i-a făcut pe mulţi părinţi de peste ocean să se întrebe ce măsuri de prevenire trebuie să adopte pentru siguranţa copiilor lor, în cazul unui atac armat în şcoli, similar masacrului din Newton.

O companie producătoare de articole vestimentare antiglonţ a venit să preîntâmpine eventuala cerere venită de pe piaţa americană, aşa cum se arată într-un material publicat de The New Yorker.

Miguel Caballero este o companie columbiană, care pe lângă protecţia oferită de hainele produse în atelierele sale, asigură şi un design modern.
Fabrica poate produce ghiozdane, tricouri, geci şi alte articole vestimentare cu o calitate deosebită. Toate sunt impenetrabile de forţa gloanţelor.

Proprietarul acestei fabrici se bucură să aibă clienţi celebri, care aleg ţinutele sale atunci când participă la diverse evenimente publice. Cei mai mulţi sunt politicieni de top sau directori executivi ai unor companii de succes.

 

×
Subiecte în articol: arme de foc

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close