Antena 3 CNN Externe Halloween sfârşit tragic pe un stadion din Madrid. Cel puţin trei femei au murit călcate în picioare, într-o busculadă

Halloween sfârşit tragic pe un stadion din Madrid. Cel puţin trei femei au murit călcate în picioare, într-o busculadă

Halloween sfârşit tragic pe un stadion din Madrid. Cel puţin trei femei au murit călcate în picioare, într-o busculadă
de S.T.    |    01 Noi 2012   •   12:32

Trei femei cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani au murit călcate în picioare, iar alte două au fost grav rănite în noaptea de miercuri spre joi, în timpul unei petreceri de Halloween, pe un stadion transformat în sală de sărbătoare la Madrid, a anunţat poliţia, informează AFP.

"Trei victime au fost omorâte, fiind călcate în picioare, iar alte două au fost rănite, aparent grav", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, precizând că este vorba despre persoane născute între 1987 şi 1994.

Potrivit acestuia, alerta a fost dată joi dimineaţa către ora locală 4.30. "Am primit apeluri referitoare la o busculadă pe un stadion acoperit, Madrid Arena, cu o capacitate de mii de locuri, unde avea loc o petrecere de Halloween", a adăugat el.

Această busculadă, în care au fost omorâte cele trei femei, pare că a fost provocată de un foc de artificii lansat de către o persoană în incinta stadionului, a continuat purtătorul de cuvânt.

"În acest moment efectuăm audieri", a mai anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei madrilene.



×
Subiecte în articol: Madrid
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close