x close

Hanț Valer a dispărut dintr-un spital din Roma în urmă cu șase luni. Nimeni nu l-a căutat, iar românul s-a stins singur, în sistemul de ventilație al unității medicale

de A.M.P    |    27 Feb 2020   •   17:04
Hanț Valer a dispărut dintr-un spital din Roma în urmă cu șase luni. Nimeni nu l-a căutat, iar românul s-a stins singur, în sistemul de ventilație al unității medicale 482 Pixabay

Cadavrul aproape mumificat al unui român a fost descoperit în sistemul de ventilație al spitalului Gemelli, din Roma.

Presa italiană scrie că bărbatul, un fost pacient de 45 de ani de origine română, a fost descoperit într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilaţie situate la etajul al optulea al spitalului.

Ar fi vorba de un român fară adăpost, pe nume Hanț Valer, care fusese internat cu diagnosticul de ciroză în urmă cu șase luni, dar a dispărut din spital după trei zile.

Potrivit publicaţiei Il Messaggero, bărbatul le ceruse medicilor să îi oprească tratamentul. Deşi în primă fază a părut că acceptă să rămână sub supraveghere, în toiul nopţii a dispărut din secţie. 

Deși a dispărut din spital, românul nu a fost căutat de nimeni, iar acum anchetatorii trebuie să stabilească dacă se face cineva responsabil pentru acest tragic incident.

Anchetatorii nu exlud nicio pistă, de la cea a unui accident nefericit, la posibilitatea unei crime, urmată de ascunderea cadavrului. 

Citeşte mai multe despre:

Hanț Valer
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati