Antena 3 Externe Haos în Brazilia: Sediul Ministerului de Externe a fost atacat de protestatari. Preşedintele ţării a convocat o reuniune de criză

Haos în Brazilia: Sediul Ministerului de Externe a fost atacat de protestatari. Preşedintele ţării a convocat o reuniune de criză

21 Iun 2013   •   08:54
Haos în Brazilia: Sediul Ministerului de Externe a fost atacat de protestatari. Preşedintele ţării a convocat o reuniune de criză

Manifestanţi au atacat joi seara sediul Ministerului de Externe al Braziliei, unde au fost respinşi în ultimul moment de poliţie, scrie AFP.

Un grup de manifestanţi a reuşit să spargă una dintre uşile de sticlă de la intrarea în clădirea oficială şi a fost împiedicat în ultimul moment să pătrundă în sediu, de către poliţie.

Acest grup de manifestanţi a aruncat, anterior, cu obiecte aprinse şi sticle asupra acestei clădiri, unul dintre simbolurile capitalei, imobil proiectat de arhitectul Oscar Nemeyer.

Preşedintele brazilian Dilma Rousseff a convocat o reuniune de criză în contextul protestelor care afectează statul de zece zile.

Un manifestant brazilian a murit lovit de o maşină, joi, la Ribeirao Preto, în Sao Paulo. Potrivit presei locale, vehiculul a încercat să ocolească un grup de manifestanţi care bloca strada şi a lovit trei persoane.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close