Antena 3 CNN Externe Haos în echipa lui Donald Trump. Membrii echipei de tranziție au început să cedeze sub presiune

Haos în echipa lui Donald Trump. Membrii echipei de tranziție au început să cedeze sub presiune

Haos în echipa lui Donald Trump. Membrii echipei de tranziție au început să cedeze sub presiune
16 Noi 2016   •   12:00

În spatele evoluției spectaculoase a lui Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite, echipa de tranziție, care ar trebui să se ocupe de instalarea noii administrații, pare că cedează sub presiune.

Republicanul Mike Rogers, o voce respectată pe materii de securitate, a anunțat că iese din echipa lui Donald Trump.

Se pare că există anumite dificultăți în procesul de tranziție a lui Donald Trump la Casa Albă, mai ales în legătură cu echipa președintelui în exercițiu, Barack Obama.

Chiar Donald Trump a încălcat protocolul, marţi seară, când a ieşit la cină cu familia fără să-i anunțe pe jurnaliști, așa cum se procedează în SUA, scrie AP.

Președintele ales Donald Trump a petrecut aproximativ două ore alături de familie, la 21 Club, un restaurant aflat în apropiede de Trump Tower.

Jurnaliştii şi-au dat seama că Trump şi-a părăsit locuinţa atunci când au văzut coloana oficială plecând din faţa turnului.

Jurnaliștii au cerut detalii, dar nu au primit nimic de la echipa lui Trump și nici nu au avut acces în localul respectiv.

Conform protocolului, preşedintele SUA nu pleacă nicăieri fără jurnalişti, nici măcar în vacanţe, pentru ca aceștia să poată relata ce s-a întâmplat fără să se bazeze pe povestirile martorilor.

Până în acest moment, unul dintre cele mai mari nume despre care se vorbește pentru echipa lui Donald Trump este fostul primar din New York, Rudy Giuliani, dar surse din echipa lui Trump au explicat, pentru publicația Independent, că există posibilitatea ca acesta să nu fie numit în funcția de secretar de stat, așa cum se speculează în prezent.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close