Antena 3 CNN Externe Haos la Paris! Distrugeri masive și bătăi între poliţie şi manifestanţi cu cagule - VIDEO

Haos la Paris! Distrugeri masive și bătăi între poliţie şi manifestanţi cu cagule - VIDEO

Haos la Paris! Distrugeri masive și bătăi între poliţie şi manifestanţi cu cagule - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
01 Mai 2018   •   19:17

Ciocniri au izbucnit marţi în marja unei defilări sindicale de 1 Mai la Paris - unde s-au înregistrat distrugeri - între peste 1.000 de persoane care purtau cagule şi forţe de ordine, a constatat AFP, violenţe condamnate de către ministrul de Interne.

Forţele de ordine au fost atinse se ”tiruri cu proiectile la nivelul boulevard de l’hôpital”, în arondismentul al XIII-lea, a confirmat pentru AFP Prefectura de Poliţie (PP).

În faţa a aproximartiv 1.200 de persoane care purtau cagule - numărate de PP, poliţia a utilizat gaze lacrimogene şi două tunuri cu apă.

Un restaurant McDonald a fost jefuit, geamuri au fost sparte, s-a aruncat cu dispozitive incendiare - manifestaţia a fost pătată de incidente pe traseu, ceea ce obligat coloana - care pormit cu peste o oră întârziere, către ora locală 15.40 (16.40, ora României) din Place de la Bastille către Place d'Italie - să se oprească frecvent.

În fruntea coloanei, "black blocks" urlau ”Toată lumea detestă poliţia”, ”Paris, în picioare, trezeşte-te”, în spatele unor banderole pe care se puteau citi mesaje ca ”Sub Kway la plajă”, ”de această dată ne-am organizat”, ”primii traşi pe sfoară, primii ghilotinaţi”, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: haos paris manifestatii
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close