Antena 3 CNN Externe #HappySoundsLike - o iniţiativă ONU. Playlist-ul fericirii, la care poţi contribui şi tu, va fi difuzat pe 20 martie

#HappySoundsLike - o iniţiativă ONU. Playlist-ul fericirii, la care poţi contribui şi tu, va fi difuzat pe 20 martie

#HappySoundsLike - o iniţiativă ONU. Playlist-ul fericirii, la care poţi contribui şi tu, va fi difuzat pe 20 martie
17 Mar 2015   •   11:00

Oamenii din întreaga lume sunt invitați de ONU ca, începând de luni, să posteze pe rețelele sociale melodiile care le insuflă bucurie. Playlist-ul fericirii urmează să fie difuzat vineri, 20 martie, de Ziua Internațională a Fericirii, de către serviciul muzical online MixRadio, informează AFP.

Artiştii britanici Ed Sheeran și James Blunt, americanul John Legend, DJ-ul francez David Guetta și starul portughez David Carreira se numără printre membrii juriului care va alege piesele muzicale cele mai antrenante.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a anunțat această inițiativă — #HappySoundsLike — într-un videoclip în care a menționat că piesa lui preferată este "Signed, Sealed, Delivered" de Stevie Wonder.

Ban Ki-moon a declarat că speră ca acest titlu să fie un semn bun pentru încheierea unui acord privind combaterea încălzirii globale la Conferința de la Paris din luna decembrie, mai notează AFP.

"Astăzi, vom folosi limbajul universal al muzicii pentru a exprima solidaritatea cu milioanele de oameni din întreaga lume care suferă de sărăcie, încălcări ale drepturilor omului, crize umanitare și efectele poluării și schimbărilor climatice", a spus Ban Ki-moon.

Anul trecut, de Ziua Internațională a Fericirii, ONU a invitat internauții să danseze cu bucurie pe melodia "Happy" a lui Pharrell Williams.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close