Antena 3 CNN Externe Prinţul Harry şi ducesa Meghan, ultima zi ca reprezentanţi ai familiei regale a Marii Britanii

Prinţul Harry şi ducesa Meghan, ultima zi ca reprezentanţi ai familiei regale a Marii Britanii

Marți este ultima zi pentru prinţul Harry şi ducesa Meghan de Sussex în calitate de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii. Cei doi nu o vor mai reprezenta pe regina Elizabeth a II-a şi vor fi independenţi din punct de vedere financiar.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan, ultima zi ca reprezentanţi ai familiei regale a Marii Britanii
Sursa foto: Foto: Instagram/ sussexroyal

de L.D.    |    31 Mar 2020   •   10:13

Cuplul a publicat un ultim mesaj pe contul oficial de Instagram "Sussex Royal". Începând de miercuri, cei doi nu mai au voie să folosească sintagma "Sussex Royal".

"Aşa cum simţim toţi, lumea pare în acest moment foarte fragilă. Dar suntem încrezători că oricine are potenţialul şi ocazia de a contribui - aşa cum vedem pe glob, în familiile noastre, în comunităţile noatre şi în rândul celor din prima linie -, împreună ne putem sprijini pentru a ne da seama de plenitudinea acestei promisiuni. Cele mai importante acum sunt sănătatea şi starea de bine ale tuturor de pe glob şi să găsim soluţii pentru multele probleme care au apărut în urma acestei pandemii. Deoarece toţi ne putem găsi rolul pe care trebuie să-l jucăm în această schimbare globală şi în modificarea obiceiurilor, ne concentrăm în acest nou capitol în a înţelege cum putem contribui cel mai bine. Deşi poate nu o să ne mai vedeţi aici, munca va continua. Mulţumim comunităţii - pentru sprijin, inspiraţie şi angajamentul pentru binele din lume, Abia aşteptăm să ne reconectăm cu voi, Aţi fost grozavi. Până atunci, vă rog, aveţi grijă de voi şi unul de celălalt", se arată în acest mesaj, semnat simplu "Harry şi Meghan".

Cei doi au anunţat la începutul lunii ianuarie că renunţă la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice şi că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.

La puţin timp după anunţ, Harry și Meghan, împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 10 luni, s-au mutat în Canada, însă se pare că cei doi ar dori să se stabilească în California, scrie Medifax

Deşi nu va mai putea folosi titulatura de „Alteţa sa regală”, Harry va fi în continuare prinţ şi membru al familiei regale. De asemenea, Harry şi Meghan îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, primite de la regina Elizabeth a II-a în ziua în care s-au căsătorit, în 2018.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close