Antena 3 CNN Externe Harry, omagiu pentru prințesa Diana. Ce are de gând să facă în ziua nunții

Harry, omagiu pentru prințesa Diana. Ce are de gând să facă în ziua nunții

Harry, omagiu pentru prințesa Diana. Ce are de gând să facă în ziua nunții
09 Mai 2018   •   15:03

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai. Harry vrea să profite de eveniment pentru a-i aduce un omagiu mamei sale, decedate în 1997.

Harry vrea să se asigure că Diana va juca un rol semnificativ la nunta lui.  În memoria mamei sale, Harry i-a invitat la nuntă pe cei trei frați ai Dianei, Charles Spencer, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale, care vor veni ls eveniment însoțiți de familiile lor.

Într-o declarație oficială, purtătorii de cuvânt de la Palatul Kensington au transmis: „Pe lângă faptul că are sprijinul Reginei, al tatălui său, prințul de Wales, și al fratelui său, Prințul William, care va fi cavaler de onoare, prințul Harry dorește să-i implice și pe membrii familiei din partea mamei sale la nuntă. Toți cei trei frați ai Dianei, prințesa de Wales, vor participa la eveniment, iar Lady Jane Fellowes va ține un discurs. Prințul Harry și Meghan Markle se simt onorați că Lady Jane va vorbi în numele familiei și că va fi cea care va ajuta la sărbătorirea memoriei Dianei în ziua nunții”, potrivit okmagazine.ro.

×
Subiecte în articol: printul Harry printesa Diana nunta omagiu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close