Antena 3 CNN Externe Harry și Meghan Markle au semnat un contract în Los Angeles! Suma pe care ar putea să o câștige este fabuloasă

Harry și Meghan Markle au semnat un contract în Los Angeles! Suma pe care ar putea să o câștige este fabuloasă

Prințul Harry și Meghan Markle fac pași ușori dar siguri spre independența financiară. Cuplul a semnat un contract cu o agenție din Los Angeles, care reprezintă și familile Clinton și Obama. Cei doi ar putea câștiga o averea în urma acestui contract.

Harry și Meghan Markle au semnat un contract în Los Angeles! Suma pe care ar putea să o câștige este fabuloasă
Sursa foto: Twitter
de Diana Ionescu    |    25 Iun 2020   •   20:30

Harry şi soţia sa ar putea câ.ştiga milioane de dolari din discursuri, după ce au semnat un contract cu o agenţia prestigioasă din Los Angeles, care lucrează cu nume mari din Statele Unite, precum vedeta de televiziune Oprah Winfrey și familile Obama și Clinton. 

Cât ar putea câștiga cuplul. Suma este fabuloasă 

Ducii de Sussex vor susţine discursuri pentru diverse organizaţii, pe teme umanitare precum egalitatea de rasă, problemele de mediu şi sănătatea mintală.

Potrivit surselor, fostul preşedinte american Barack Obama a câştigat aproape 400.000 de dolari pentru un singur discurs susţinut în 2017. În 2015, soţii Hillary şi Bill Cinton ar fi câştigat 25 de milioane de dolari din discursuri, cu ajutorul acestei agenții.

Acesta este primul contract încheiat de Meghan și Harry după ce, la începutul anului, au renunţat la statutul de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii. Între timp, ei au stat o perioadă în Canada după care s-au mutat permanent în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: harry Meghan Markle
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close