Antena 3 Externe Harta care arată planurile Statelor Unite ale Americii. Gafa MONUMENTALĂ a fost făcută de o senatoare

Harta care arată planurile Statelor Unite ale Americii. Gafa MONUMENTALĂ a fost făcută de o senatoare

de O.P.    |    30 Oct 2013   •   12:41
Harta care arată planurile Statelor Unite ale Americii. Gafa MONUMENTALĂ a fost făcută de o senatoare

Senatoarea americană Dianne Feinstein, prezentă la o conferinţă a Agenţiei Naţionale pentru Securitatea SUA a prezentat publicului o hartă cel puţin ciudată, care imediat a fost interpretată ca fiind unul din planurile ascunse ale SUA de a controla puterea mondială.

Pe harta respectivă Canada şi Mexicul apăreau ca "Homeland", adică "patrie".Deşi în timpul conferinţei, incidentul a trecut neobservat sau comentat de presă, după aceea reacţiile au fost acide, mai ales din partea "ţărilor implicate", scrie RT.com.

Iar adepţii teoriilor conspiraţiei au dat naştere unor speculaţii uriaşe. "Este posibil ca acesta să fie planul ascuns al Ocultei Mondiale? SUA vor pune mâna pe putere şi vor conduce lumea după bunul plac?" Sunt doar câteva din întrebările care au rămas fără răspuns concret din partea autorităţilor americane, care au catalogat gafa drept un "incident care nu poate fi comentat".

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close