Antena 3 CNN Externe Hărțuire sexuală la nivel înalt! Un fost președinte acuzat că a pus mâna pe posteriorul unei adolescente

Hărțuire sexuală la nivel înalt! Un fost președinte acuzat că a pus mâna pe posteriorul unei adolescente

Hărțuire sexuală la nivel înalt! Un fost președinte acuzat că a pus mâna pe posteriorul unei adolescente
Sursa foto: Foto: history.com
13 Noi 2017   •   20:42

O femeie spune că fostul președinte american, George Bush Senior i-a pus mâna pe fund când avea 16 ani și stătea să-și facă o poză cu el, scrie BBC News.

Rosyln Corrigan este a șasea femeie care îl acuză pe Bush că a atins-o necorespunzător în circumstanței asemănătoare. Ea a povestit pentru Time Magazine că l-a întâlnit pe fostul președinte în 2003 la o întâlnire ofițerilor CIA din Texas, unde a lucrat tatăl ei.

„Reacția mea inițială a fost o groază absolută”, a spus ea despre incident. „Am fost cu adevărat confuză. Eram un copil”, a spus Corrigan, potrivit Libertatea.

Corrigan a declarat că incidentul a avut în timp ce stătea alături de mama sa să facă o fotografie cu fostul președinte în biroul CIA din Texas.

„În timp ce făceam fotografia mâna lui a coborât de pe talia mea pe fese și mi le-a strâns, ceea ce explică faptul că am ieșit cu gura deschisă în fotografie”, a femeia. „Nu am spus nimic, ce poate să-i spună un adolescent fostului președinte al Statelor Unite: ‘Hei, tipule, nu ar fi trebuit să mă atingi așa?’”.

Bush avea la acea ora 79 de ani.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close