Antena 3 CNN Externe Un bărbat a blocat cu superglue ușa unui centru de vaccinare. Poliția l-a prins iar instanța l-a judecat în timp record, în Anglia

Un bărbat a blocat cu superglue ușa unui centru de vaccinare. Poliția l-a prins iar instanța l-a judecat în timp record, în Anglia

Un britanic care a pus superglue pe broasca unui centru de vaccinare anti-COVID a fost condamnat la închisoare, transmite BBC.

Un bărbat a blocat cu superglue ușa unui centru de vaccinare. Poliția l-a prins iar instanța l-a judecat în timp record, în Anglia
Sursa foto: Twitter
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2021   •   15:17

Hayden Brown, un bărbat de 53 de ani din Great Yarmouth, comitatul britanic Norfolk, a injectat adezivul în gaura cheii de la ușa centrului de vaccinare în data de 26 noiembrie.

"Inițiativa" sa a avut consecințe: ușa centrului din Lowestoft Road nu a mai putut fi deschisă iar 504 oameni nu și-au mai primit doza de vaccin pentru care s-au programat.

Potrivit poliției, acțiunile sale au provocat "o mare îngrijorare" în rândurile celor care au ales să se vaccineze și nu au mai putut să-și ducă intenția până la capăt.

Brown a fost arestat marți, după ce a fost identificat după imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere care fuseseră instalate la centrul de vaccinare în urma unor incidente anterioare.

El s-a recunoscut vinovat de a fi provocat daune penale și tulburarea liniștii și ordinii publice.

De asemenea, bărbatul a admis că deține cannabis, care a fost găsit la domiciliul său, în urma arestării.

Pedeapsa pronunțată în cazul său a fost 12 săptămâni de detenție.

×
Subiecte în articol: hayden brown superglue
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close