Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton, prea bolnavă să mai candideze? A fost diagnosticată cu pneumonie

Hillary Clinton, prea bolnavă să mai candideze? A fost diagnosticată cu pneumonie

Hillary Clinton, prea bolnavă să mai candideze? A fost diagnosticată cu pneumonie
Sursa foto: Foto: Facebook/Hillary Clinton
de S.T.    |    12 Sep 2016   •   08:44

Un reprezentant al campaniei prezidenţiabilei democrate a anunţat luni dimineaţă anularea unei deplasări de campanie în statul California, după ce Hillary Clinton a fost diagnosticată cu pneumonie la finele săptămânii trecute şi i s-a făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor de la 11 septembrie, care au zguduit New Yorkul, scriu Reuters şi BBC.

Democrata urma să plece luni dimineaţă pentru o deplasare de două zile în statul California, care includea mai multe evenimente de campanie, precum strângeri de fonduri şi un discurs pe economie.

Însă, doctorul candidatei democrate a explicat duminică noaptea că aceasta a fost tratată în ultimele zile pentru pneumonie, o boală care a forţat-o să părăsească ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de la WTC.

Medicul Lisa Bardack a declarat că Hillary Clinton a luat antibiotice în ultimele zile, dar a devenit deshidratată în timpul ceremoniei, care s-a desfăşurat în condiţii de temperatură ridicată şi cu o umiditate mare.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close