Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton a lansat o carte în care vorbește despre înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale

Hillary Clinton a lansat o carte în care vorbește despre înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale

Hillary Clinton a lansat o carte în care vorbește despre înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale
Sursa foto: Foto: Facebook/ Hillary Clinton
12 Sep 2017   •   17:58

Hillary Clinton a lansat marți o carte despre înfrângerea suferită la alegerile prezidențiale americane din 8 noiembrie. În volumul intitulat „What Happened”, Hillary își asumă partea de vină, însă are și cuvinte dure la adresa actualului președinte al Statelor Unite.

Potrivit Libertatea.ro, fosta candidată democrată la alegerile prezidențiale din SUA a scris o carte despre înfrângerea suferită în urmă cu zece luni, realizând o relatare personală despre „șocul” serii de opt noiembrie 2016. A simțit că este „golită” și că „tristețea” va dura săptămâni. A fost seara în care a aflat că Donald Trump a reușit să o învingă în alegeri, deși toate sondajele realizate înaintea scrutinului o indicau pe aceasta câștigătoare.

Refuzând antidepresive, Hillary mărturisește că a găsit un refugiu în familie, precum și într-o tehnică de respirat alternativă predată de profesoara sa de yoga şi în Chardonnay.

„N-a existat o zi, din 8 noiembrie 2016, în care să nu îmi pun întrebarea: de ce am pierdut? Uneori mi-e greu să mă concentrez la altceva”, a scris Hillary.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close