Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton a primit o lovitură dură. "Se foloseşte de el pentru alegeri"

Hillary Clinton a primit o lovitură dură. "Se foloseşte de el pentru alegeri"

Hillary Clinton a primit o lovitură dură. "Se foloseşte de el pentru alegeri"
31 Iul 2015   •   15:30

Hillary Clinton, care speră să devină candidatul Partidului Democrat pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, este pe primul loc în sondajele de opinie.
Un sondaj comandat de NBC News şi de Wall Street Journal arată că senatoarea Hillary Clinton îi depăşeşte pe toţi adversarii republicani; raportul Hillary Clinton - Jeb Bush este 48% la 40%, faţă de Marco Rubio este de 50% - 40%, iar faţă de Scott Walker, de 51% - 37%.

Un jurnalist  american de investigaţie, Robert Kessler, dezvăluie, însă, că mariajul dintre Hillary şi Bill Clinton este doar "o afacere" menită să o ajute în campania pentru prezidenţiale.

"Agenţii de securitate spun că mariajul lor e o relaţie de tip business. Nu e o căsnicie. E un mariaj fals, un show, o înşelătorie. Hillary pretinde că e de partea oamenilor simpli, că va ajuta clasa de mijloc, că are foarte multă compasiune. Adevărul e, însă, că îi trateză abuziv pe agenţii de securitate, iar asta spune multe despre caracterul ei", a declarat Robert Kessler,  potrivit Daily Mail.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close