x close

Hillary Clinton este bolnavă. De ce suferă candidatul pentru Casa Albă

de G.S.    |    12 Sep 2016   •   20:34
Hillary Clinton este bolnavă. De ce suferă candidatul pentru Casa Albă Foto: Facebook/Hillary Clinton

Hillary Clinton nu suferă de alte probleme medicale în afară de pneumonia anunţată duminică, a dat asigurări luni purtătorul de cuvânt al candidatei democrate în cursa pentru preşedinţia SUA, informează AFP.

"Pot să dovedesc că nu există altă problemă medicală nedivulgată", a declarat Brian Fallon la postul MSNBC, anunţând că noi documente medicale vor fi date publicităţii în următoarele zile.

"Cred că până la mijlocul sau la sfârşitul săptămânii ea îşi va relua campania", a afirmat Fallon.

Purtătorul de cuvânt a afirmat, de asemenea, că Hillary Clinton nu şi-a pierdut cunoştinţa în timpul stării de slăbiciune cauzată de deshidratare şi de căldură, stare care a obligat-o să părăsească în grabă o ceremonie pentru omagierea victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, duminică dimineaţa, la New York.

El a recunoscut, totodată, lipsa de comunicare în jurul incidentului medical, când a fost nevoie de mai multe ore pentru ca echipa lui Clinton să difuzeze un comunicat în care se dezvăluia că fosta şefă a diplomaţiei americane suferă de o pneumonie, diagnosticată vineri şi ţinută secretă până duminică la sfârşitul zilei. "Am fi putut gestiona mai bine situaţia şi oferi informaţiile mai repede", a spus el.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati