Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton dă semne de oboseală. Va părăsi administraţia SUA după alegeri

Hillary Clinton dă semne de oboseală. Va părăsi administraţia SUA după alegeri

Hillary Clinton dă semne de oboseală. Va părăsi administraţia SUA după alegeri
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
27 Ian 2012   •   15:50

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a sugerat că va părăsi administraţia Statelor Unite după alegerile prezidenţiale din noiembrie, indiferent cine va câştiga, relatează Washington Post.

Intrebată de un angajat al Departamentului de Stat, în cursul unei reuniuni, dacă va candida la funcţia de vicepreşedinte, Hillary Clinton a exclamat "Oh, Doamne", adăugând că va fi un secretar de Stat cu un singur mandat.

"Cu siguranţă voi rămâne (în funcţie) până când preşedintele nominalizează pe cineva şi are loc tranziţia. Dar cred că, după 20 de ani (...) la vârful politicii americane şi toate provocările care vin cu asta, ar fi probabil o idee bună să aflu cât de obosită sunt", a precizat ea.
   
Hillary Clinton a subliniat că nu are "nici o idee" ce va face în viitor şi nici nu vrea să se gândească la asta, pentru că i-ar putea distrage atenţia de la sarcinile diplomatice din prezent.

Alegerile vor "ocupa mult din atenţia (necesară pentru) a urmări zonele pe care le considerăm importante, dar poate că este un lucru bun, deoarece "poate vom putea face mai multe dacă restul ţării este cu ochii la alegeri, a adăugat ea.
   
"Este puţin cam ciudat pentru mine să fiu total în afara unui sezon electoral", a mai spus ea. "Dar, ştiţi, nu am urmărit nici o dezbatere" electorală, a conchis secretarul de Stat american.

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton SUA alegeri
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close