Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton, externată din spital. Care este declaraţia medicilor privind starea ei de sănătate

Hillary Clinton, externată din spital. Care este declaraţia medicilor privind starea ei de sănătate

Hillary Clinton, externată din spital. Care este declaraţia medicilor privind starea ei de sănătate
de O.P.    |    03 Ian 2013   •   07:57

Secretarul de Stat american Hillary Clinton, spitalizată începând de duminică în vederea tratării unui cheag de sânge la nivelul capului, a părăsit spitalul presbiterian din New York miercuri, făcându-şi prima apariţie publică de aproape o lună, relatează AFP.
  
"Secretarul de Stat Hillary Clinton a părăsit spitalul miercuri seara. Echipa medicală care a urmărit-o a spus că înregistrează progrese din toate punctele de vedere şi este încrezătoare în faptul că se va reface complet", a anunţat Philippe Reines, consilierul lui Clinton, într-un comunicat.
  
Departamentul de Stat nu a oferit precizări în legătură cu data la care Hillary Clinton va putea să îşi reia activitatea. Ea urmează să predea ştafeta succesorului său, John Kerry, în câteva săptămâni.
  
Postul de televiziune CNN a difuzat miercuri după-amiaza imagini cu Clinton, care purta ochelari de culoare închisă, părăsind spitalul, însoţită de soţul său, Bill şi fiica sa Chelsea. Aceasta este prima apariţie publică a lui Clinton de la 7 decembrie şi până în prezent.
  
"Ea vorbeşte frecvent la telefon cu colaboratorii săi, este destul de activă, la telefon, cu noi", a declarat anterior Victoria Nuland, o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat.
  
Clinton era tratată pentru un cheag de sânge localizat între creier şi craniu. I-au fost administraţi anticoagulanţi în vederea dizolvării acestui cheag.
  





×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close