Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton l-a acuzat pe Donald Trump că este „marioneta” lui Vladimir Putin. Cum a răspuns Trump

Hillary Clinton l-a acuzat pe Donald Trump că este „marioneta” lui Vladimir Putin. Cum a răspuns Trump

Hillary Clinton l-a acuzat pe Donald Trump că este „marioneta” lui Vladimir Putin. Cum a răspuns Trump
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de S.T.    |    20 Oct 2016   •   09:16

Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, l-a acuzat miercuri pe rivalul său republican Donald Trump că este o „marionetă” a preşedintelui rus Vladimir Putin, a cărui ţară a fost acuzată de oficiali americani din domeniul informaţiilor că se amestecă în alegerile din SUA, relatează Reuters.

Numele lui Putin a fost des menţionat în timpul campaniei pentru alegerile de la 8 noiembrie. Trump l-a elogiat ca pe un lider mai puternic decât Barack Obama, atrăgându-şi criticile din partea lui Clinton şi a unor republicani care spun că este prea amabil cu preşedintele rus. De asemenea, Trump a refuzat să recunoască faptul că Rusia este în spatele atacurilor informatice asupra corespondenţei electronice a Partidului Democrat.

În timpul dezbaterii prezidenţiale de miercuri, Trump a spus că nu-l cunoaşte pe Putin, dar că probabil s-ar înţelege mai bine cu liderul rus decât Clinton, un fost secretar de stat.

„A spus lucruri drăguţe despre mine. Nu are respect pentru ea, nu are respect pentru preşedintele nostru, şi vă spun acest lucru, avem mari probleme”, a afirmat candidatul republican.

„Asta se întâmplă pentru că ar prefera să aibă o marionetă ca preşedinte al SUA”, a răspuns Hillary Clinton.

„Nu, tu eşti marioneta”, a răspuns Trump, adăugând că contracandidata sa nu-l place pe Putin deoarece 'a fost mai deştept decât ea la fiecare pas'.

Anterior în cursul acestei săptămâni, Trump a sugerat că dacă va fi ales prima sa întâlnire cu un lider străin va fi cu Vladimir Putin.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close