Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton l-ar putea înlocui pe Joe Biden în cursa pentru vicepreşedinţia SUA

Hillary Clinton l-ar putea înlocui pe Joe Biden în cursa pentru vicepreşedinţia SUA

Hillary Clinton l-ar putea înlocui pe Joe Biden în cursa pentru vicepreşedinţia SUA
27 Sep 2008   •   17:07

Hillary Clinton l-ar putea înlocui pe Joe Biden în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite din partea democraţilor. Informaţia, care a apărut pe mai multe site-uri americane, pare să fie confirmată chiar şi de Biden, care susţine că este gata să se retragă din campania din motive medicale.

Joe Biden, în vârstă de 61 de ani, a suferit cu zece ani în urmă o intervenţie chirurgicală din cauza a două anevrisme cerebrale. El şi-ar putea anunţa retragerea în favoarea doamnei Clinton la dezbaterea ce va avea loc pe 2 octombrie. Unele voci susţin însă decizia vine după impactul mediatic avut de lansarea lui Sarah Palin în cursa pentru funcţia de vicepreşedinte din partea republicanilor.

Biden este autorul mai multor gafe în ultimele două săptămâni, care afectează vizibil campania lui Obama. Recent, el a calificat unul din clipurile sale electorale ca fiind ?îngrozitor? şi chiar a admis că Hillary Clinton ar putea fi o alegere mai bună pentru tabăra democrată.

Informaţiile nu au fost comentate de tabăra democrată, aceştia rezumându-se la a declara că informaţiile privind starea de sănătate a lui Joe Biden vor fi făcute cunoscute în curând.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Joe Biden Hillary Clinton Barack Obama
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close