Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton şi-ar putea numi foştii colaboratori din campanie în înalte funcţii diplomatice

Hillary Clinton şi-ar putea numi foştii colaboratori din campanie în înalte funcţii diplomatice

Hillary Clinton şi-ar putea numi foştii colaboratori din campanie în înalte funcţii diplomatice
07 Dec 2008   •   13:31

Intenţia lui Hillary Clinton de a aduce o parte din colaboratorii săi din timpul campaniei electorale la Departamentul de Stat american a provocat îngijorare în rândul echipei preşedintelui ales al SUA, Barack Obama. Publicaţia Sunday Telegraph comentează în ediţia sa online că fosta Primă Doamnă a Statelor Unite vrea să refacă la Departamentul de Stat cercul său de admiratori şi susţinători, cunoscut sub numele de ?Hillaryland?.
Hillary Clinton a anunţat deja că o parte din foştii săi consilieri de campanie, precum Maggie Williams, Cheryl Mills sau Philippe Reines, vor primi funcţii înalte în diplomaţia americană. Clinton are mână liberă din partea lui Obama în formarea echipei cu care va colabora, însă unele voci din echipa preşedintelui se tem că deciziile ei în această privinţă vor provoca neînţelegeri majore. Mai mulţi membri ai Departamentului de Stat şi-au exprimat deja nemulţumirea faţă de alegerile anunţate de Hillary Clinton.
?Aceşti oameni sunt armura ei şi câinii ei de atac (...). Îi sunt loiali numai ei şi sunt foarte-foarte paranoici (...) Nu pot să nu transforme orice într-un război?, a declarat un strateg democrat, apropiat de membrii echipei de comunicare a lui Obama.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close