Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton strânge fonduri pentru a-şi plăti datoria de campanie de peste 7 milioane de dolari

Hillary Clinton strânge fonduri pentru a-şi plăti datoria de campanie de peste 7 milioane de dolari

Hillary Clinton strânge fonduri pentru a-şi plăti datoria de campanie de peste 7 milioane de dolari
05 Dec 2008   •   22:01

Hillary Clinton îi cere ajutorul lui Barack Obama pentru a-şi plăti datoriile din campania electorală. Banii i-a cheltuit în campania în care s-a luptat chiar cu Obama, care a fost ales preşedinte al Statelor Unite.
Fosta prima doamnă a pierdut cursa electorală şi acum are datorii de aproape 8 milioane de dolari.
Soţii Clinton vor organiza un eveniment de strângere de fonduri la New York. Hillary speră să facă rost de bani şi să-şi plătească datoriile înainte de a prelua funcţia de Secretar de Stat în administraţia Obama.
Mai mult, vicepreşedintele Joe Biden o ajută pe Hillary să strângă fonduri pentru a-şi plăti datoriile. Într-un e-mail trimis susţinătorilor noului cabinet, Biden îi îndeamnă pe aceştia să doneze bani pentru viitorul secretar de stat american. ?Campania noastră încearcă să o ajute pe senatoarea Hillary Clinton, unul dintre membrii vitali ai echipei noastre şi viitor secretar de stat, şă îşi returneze datoria de campanie.? se arată în e-mail. ?Banii reprezintă datoria pe care o are faţă de micii vânzători din ţară care au făcut posibil întregul proces politic.? mai precizează Biden.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton Joe Biden Barack Obama
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close