Antena 3 CNN Externe Hollande ar fi început relaţia cu Julie Gayet în urmă cu doi ani

Hollande ar fi început relaţia cu Julie Gayet în urmă cu doi ani

Hollande ar fi început relaţia cu Julie Gayet în urmă cu doi ani
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    17 Ian 2014   •   22:51

Relaţia dintre preşedintele francez Francois Hollande şi actriţa Julie Gayet ar fi început în urmă cu doi ani, susţine revista Closer, care a anunţat că va publica alte detalii incendiare despre legătura preşedintelui cu celebra actriţă.

Între timp, partenera oficială a lui Hollande rămâne în continuare internată în spital. Medicii nu i-ar fi permis preşedintelui să o viziteze pe Prima Doamnă.

În doar o săptămână, revista Closer a venit cu a doua dezvăluire legată de presupusa idilă a preşedintelui Franţei. Aventura lui Francois Hollande este o relaţie în toată regula, cu suişuri şi coborâşuri.

Unul din momentele critice ale cuplului, scriu jurnaliştii francezi, a fost imediat după alegerile prezidenţiale de acum doi ani. Atunci, Julie Gayet şi-a făcut apariţia la Festivalul de la Cannes vizibil afectată de faptul că Hollande a apărut alături de Valerie Trierweiler la anunţul victoriei de la prezidenţiale.

Valerie Trierweiler ar fi bănuit încă din primăvara anului trecut că partenerul său ar fi avut o aventură. Tocmai asta ar fi motivat-o să se şi mute la Palatul Elysee. Nu este de mirare că jurnalista a cedat nervos.

Deşi s-au declarat iniţial neinteresaţi de viaţa personală a preşedintelui, francezii par să savureze fiecare episod al telenovelei.

Actriţa Julie Gayet a dat în judecată revista pentru violarea dreptului la viaţă privată şi cere despăgubiri de 50.000 de euro.

×
Subiecte în articol: francois hollande relatie
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close