Antena 3 CNN Externe Hollande va clarifica situaţia relaţiei cu Valerie Trierweiler înainte de vizita în SUA: „Problemele private sunt tratate în mod privat”

Hollande va clarifica situaţia relaţiei cu Valerie Trierweiler înainte de vizita în SUA: „Problemele private sunt tratate în mod privat”

Hollande va clarifica situaţia relaţiei cu Valerie Trierweiler înainte de vizita în SUA: „Problemele private sunt tratate în mod privat”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Ian 2014   •   21:21

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a promis că va clarifica situaţia relaţiei cu Valerie Trierweiler la întâlnirea pe care o va avea cu presa înainte de vizita în Statele Unite, programată pe 11 februarie, informează Mediafax.

Hollande a evitat să comenteze informaţiile despre presupusa sa relaţie cu cu actriţa Julie Gayet şi nici nu a precizat dacă mai are o relaţie cu Valerie Trierweiler, partenera sa delcarată.

„Fiecare poate avea probleme în viaţa sa personală. Este şi cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate în mod privat, în intimitatea respectării fiecăruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi răspunde la nicio întrebare pe această temă azi”, a spus Hollande, în timpul unei conferinţe de presă la Paris.

După dezvăluirile despre relaţia preşedintelui cu Julie Gayet, Valerie Trierweiler a fost internată, urmând să rămână spitalizată pe termen nedeterminat.

„Medicii consideră că are nevoie de mai multă odihnă şi va rămâne spitalizată. Medicii vor stabili când va putea fi externată. Are nevoie să se recupereze după şocul suferit. Are nevoie de linişte”, a explicat un apropiat al Primei Doamne a Franţei.

Întrebat despre starea de sănătate a partenerei sale, Hollande s-a limitat să spună că aceasta „se odihneşte”.

„Se odihneşte şi nu am de făcut niciun alt comentariu”, a răspuns sec preşedintele Franţei.

×
Subiecte în articol: Francois Hollande paris Franta
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close