Antena 3 CNN Externe Un hoț a încercat să intre pe horn pentru a jefui o casă, dar a rămas blocat

Un hoț a încercat să intre pe horn pentru a jefui o casă, dar a rămas blocat

Un hoț, inspirat de filmele cu Moș Crăciun, a încercat să intre pe hornul unei case pentru a o jefui. A avut ghinion și a rămas blocat.

Un hoț a încercat să intre pe horn pentru a jefui o casă, dar a rămas blocat
Sursa foto: Colaj Twitter/Pete Piringer
de Cerasela Stafie    |    12 Ian 2022   •   16:35

Incidentul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii. Un bărbat a intenționat să jefuiască o locuință și a crezut că cel mai bun mod de a intra e precum Moș Crăciun, pe horn.

Din păcate pentru el, a rămas blocat. Proprietarii au auzit zgomote ciudate și au chemat autoritățile.

”Ne uitam la un film, râdeam, făceam glume. Am avut șemineul în funcțiune. Am tot auzit niște zgomote foarte puternice, niște zgomote puternice, ca și cum ceva lovea în perete”, a spus Ibrar Khan, proprietarul locuinței, potrivit NBC News.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în locuință nu se află nicio persoană străină, așa că au plecat. Totuși, zgomotele care i-au alertat pe oameni se auzeau în continuare, iar ofiterii au fost solicitați să intervină din nou.

De data aceasta, oamenii legii au găsit tâlharul blocat pe coșul locuinței și, pentru că nu putea fi scos, au fost chemați și pompierii.

O noapte întreagă a durat operațiunea de extragere a individului, iar proprietarii casei au răsuflat ușurați. Locuința nu le-a fost jefuită. Totuși, oamenii s-au declarat îngrijorați cu privire la starea de sănătate a individului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Ei au precizat că s-au ales cu o gaură în perete și un morman de moloz în casă, dar au rămas și cu o poveste amuzantă de spus.

×
Subiecte în articol: hot blocat horn
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close