Antena 3 CNN Externe Un hoț, predat poliției chiar de mama sa, după ce femeia l-a recunoscut în imaginile distribuite de poliție, în SUA

Un hoț, predat poliției chiar de mama sa, după ce femeia l-a recunoscut în imaginile distribuite de poliție, în SUA

O mamă și-a dus fiul, în vârstă de 18 ani, la secția de poliție după ce l-a recunoscut ca suspect al unui jaf armat într-un tren din Chicago. Tânărul furase 100 de dolari, ”pentru a cumpăra o gustare înainte de următoarea prelegere la universitate”.

Un hoț, predat poliției chiar de mama sa, după ce femeia l-a recunoscut în imaginile distribuite de poliție, în SUA
Sursa foto: blackenterprise.com
de Cerasela Stafie    |    23 Feb 2022   •   12:29

Un student din Chicago, care ar fi jefuit un conductor de tren sub amenințarea armei pentru a cumpăra o gustare înainte de curs, a fost dat pe mâna poliției de propria sa mamă, care l-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere ale jafului, difuzate pe scară largă de autorități.

Studentul de la Universitatea Loyola din Chicago, Zion Brown, a fost acuzat de tâlhărie pentru că ar fi scos o armă neagră semi-automată la bordul unui tren Metra Electric Line. În acest fel, ar fi furat banii conducătorului trenului.

El a fugit pe jos și a fost în libertate întreaga zi, până seara, când mama lui l-a recunoscut la știri și l-a condus la departamentul de poliție din Calumet City pentru a se preda, potrivit informațiilor dezvăluite în instanță, săptămâna trecută, scrie Daily Mail.

În timpul unei înfățișări la tribunal, avocatul lui Brown i-a spus judecătorului că adolescentul a comis crima pentru că îi era foame și trebuia să mănânce înainte de oră. Dar scuza nu l-a făcut să câștige simpatia judecătoarei, care a glumit că și ea a fost cândva o studentă înfometată, dar nu a recurs niciodată la violență pentru a finanța gustări.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat victima stând pe platformă, cu mâinile ridicate deasupra capului, în timp ce tânărul îndrepta o armă spre ea. După ce a luat banii, și-a bagat arma în buzunar și a plecat. Hoțul a fugit cu aproximativ 110 de dolari și a aruncat apoi arma la gunoi

 

×
Subiecte în articol: hot predare poliție mama SUA
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close