Antena 3 CNN Externe Un hoț a dat o spargere într-un restaurant, s-a îmbătat criță și a adormit pe canapea. Acum îl așteaptă 1 an de închisoare

Un hoț a dat o spargere într-un restaurant, s-a îmbătat criță și a adormit pe canapea. Acum îl așteaptă 1 an de închisoare

Un hoț care a pătruns într-un restaurant din Marea Britanie și a adormit pe canapea după ce a băut alcool de la bar a fost închis pentru 12 luni.

Un hoț a dat o spargere într-un restaurant, s-a îmbătat criță și a adormit pe canapea. Acum îl așteaptă 1 an de închisoare
Sursa foto: Pexels/Chan Walrus
de Alexandra Ionescu    |    23 Dec 2021   •   10:18

Personalul l-a găsit pe Samuel Mulligan în Las Iguanas, Cardiff, pe 7 decembrie, când au intrat să deschidă restaurantul.

Procurorul Laurence Jones a declarat miercuri pentru Newport Crown Court: „Supervizorul a deschis restaurantul la ora 8 dimineața. A observat că erau două casete deschise, iar inculpatul stătea întins cu fața în jos pe o canapea.

Supraveghetorul l-a închis pe Mulligan înăuntru, iar tânărul de 31 de ani era încă leșinat pe canapea când a sosit poliția. Băuse numeroase sticle cu băuturi spirtoase de la bar.

Domnul Jones a adăugat: „Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că a pătruns în restaurant la 3.15 dimineața, a intrat în spatele barului, a scos banii și apoi a dormit în incintă. Când a intervenit poliția, a fost arestat pentru intrare prin efracție, iar inculpatul a răspuns OK”.

Mulligan tocmai fusese eliberat după opt săptămâni de închisoare pentru furt. Are trei pedepse recente cu închisoarea pentru furt din magazine și are în total 60 de infracțiuni la dosar.

Mulligan a pledat vinovat pentru un capete de acuzare de efracție și trei de furt la o audiere anterioară.

Acum el trebuie să plătească o suprataxă de 156 de lire sterline pentru daunele provocate, potrivit The Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie hot spargere restaurant bautura
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close