Antena 3 CNN Externe Mai mulți hoți au crezut că au dat lovitura vieții lor într-o vilă, însă au lăsat în urmă un "cadou" pentru polițiști, la Roma

Mai mulți hoți au crezut că au dat lovitura vieții lor într-o vilă, însă au lăsat în urmă un "cadou" pentru polițiști, la Roma

Norocul unei bande de hoți s-a rupt după un jaf într-o vilă, de unde infractorii au plecat cu o pradă bogată.

de Naty Badea    |    13 Dec 2023   •   13:25

Spărgătorii au furat bani și bijuterii din imobilul situat în regiunea capitalei italiene, Roma.

În graba jafului, ei au abandonat la fața locului indicii de neprețuit pentru polițiști.

"Hoții au plecat cu mai multe bijuterii, ceasuri și mii de euro din vila situată în capitala Italiei. Cel care a semnalat jaful este chiar proprietarul vilei.

După ce s-a întors acasă, acesta a găsit locuința devastată și seiful spart și golit. Proprietarul a pus la dispoziție carabinierilor imaginile pe camerele de supraveghere. Astfel, oamenii legii au putut să constate câte persoane au participat la infracțiune, precum și modul de operare al acestora.

Dincolo de acest ajutor din partea păgubitului, carabinierii au făcut o descoperire incredibilă. Ei au găsit pe jos o hartă pe care, foarte probabil, hoții au pierdut-o în graba de a da lovitura cât mai repede.

Hoții i-au supravegheat pe locatarii caselor vizate, pentru a afla când pleacă din locuințe

Pe hârtie erau notate toate locuințele pe care infractorii își propuseseră să le 'viziteze', desigur, în lipsa locatarilor. În plus, erau notate date pe care hoții reușiseră să le strângă în legătură cu viitoarele jafuri", a relatat corespondentul Antena 3 CNN în Italia, Naty Badea.

Potrivit presei din peninsulă, pe hartă erau marcate cu numere locuințe din Civitavecchia si Santa Marinella, precum și orele la care locatarii obișnuiau să plece și să revină.

Acum, rămâne de văzut dacă banda va renunța la planul pus pe hârtia ajunsă în posesia polițiștilor, mai ales că povestea a fost popularizată în presa din peninsulă.

Oricum, carabinierii fac eforturi să-i rețină pe hoții ghinioniști înainte de a mai comite o nouă infracțiune.

×
Subiecte în articol: roma vila jaf harta Civitavecchia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close