Antena 3 CNN Externe Hoţii români au ajuns o PRIORITATE pentru autorităţile din Amsterdam

Hoţii români au ajuns o PRIORITATE pentru autorităţile din Amsterdam

Hoţii români au ajuns o PRIORITATE pentru autorităţile din Amsterdam
Sursa foto: Foto: rnw.nl
28 Iun 2014   •   20:19
Hoţii români au ajuns o prioritate pentru primăria din Amsterdam. Edilul oraşului spune că va cere din nou ajutorul poliţiştilor de la Bucureşti. Anunţul vine după valul de furturi comise de infractorii români mai multe  evenimente.
 
Primarul din Amsterdam e a vorbit, într-o întâlnire cu jurnaliştii străini, despre problemele cu care se confruntă oraşul. Una dintre dintre cele mai presante probleme este cea a hoţilor români.
 
Tocmai de aceea, autorităţile olandeze vor să continue colaborarea cu poliţiştii din ţara noastră. Agenţi din ambele ţări au colaborat atât în aprilie, de Ziua Regelui, cât şi anul trecut în timpul evenimentului Gaypride. 
 
Potrivit autorităţilor din Amsterdam, aproximativ 90% din hoţii de buzunare arestaţi în timpul acestor evenimente au fost cetăţeni români.
 
Primarul Amsterdamului i-a asigurat pe turişti că drogurile uşoare şi prostituţia vor fi în continuare tolerate în oraşul său. În prezent, în Amsterdam există peste 400 de case de toleranţă şi 200 de cafenele în care se vând droguri uşoare.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close