Antena 3 CNN Externe Hoţii români au dat iama în magazinele din Malta. Au furat haine în valoare de mii de euro

Hoţii români au dat iama în magazinele din Malta. Au furat haine în valoare de mii de euro

Hoţii români au dat iama în magazinele din Malta. Au furat haine în valoare de mii de euro
Sursa foto: Foto: clothesshops.co
28 Feb 2012   •   13:10
Patru cetăţeni români de etnie romă, care au recunoscut că au furat haine în valoare de mii de euro din magazine, au fost arestaţi ieri de autorităţile din Malta. Românii au primit trei ani de închisoare.

Ilie Nicolae (28 de ani), Niculae Dragoş (22 de ani), Dumitru Marius (26 de ani) şi Cristian Panaitescu (25 de ani) au recunoscut că au furat haine din mai multe magazine malteze.


Un alt român, Marian Panaitescu (26 ani), a recunoscut că a fost complice la furt. El a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Un al şaselea român, Niculae Florică, a negat toate acuzaţiile de furt şi a rămas deocamdată în arest preventiv, informează  Malta Today.

Cei şase români au fost arestaţi vineri, după ce proprietarul magazinelor Diesel şi Levi`s i-a recunoscut cu ajutorul înregistrării realizată de camerele de supraveghere. În urmă cu două săptămâni, românii furaseră din aceste magazine marfă în valoare de peste 1.000 de euro.

Românii intrau în magazine în grupuri de şase sau şapte persoane. O parte dintre ei le distrăgea atenţia vânzătorilor şi a managerului şi alţi doi sau trei furau hainele”, explică proprietarul unui magazin.




 


 


 

×
Subiecte în articol: magazine Malta diesel
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close