Antena 3 Externe Hoţii români din Madrid, surprinşi "la vânătoare" de echipa unei televiziuni spaniole

Hoţii români din Madrid, surprinşi "la vânătoare" de echipa unei televiziuni spaniole

de Antena3.ro    |    01 Oct 2011   •   23:47
Hoţii români din Madrid, surprinşi "la vânătoare" de echipa unei televiziuni spaniole Foto: bobarno.com

Hoţii români i-au adus în pragul disperării pe mulţi patroni de localuri din Capitala Spaniei. Şi-au găsit victimele sigure: îi jefuiesc pe clienţii care pleacă băuţi, târziu, după miezul nopţii.

O echipă a unei televiziuni spaniole i-a filmat "la vânătoare" pe hoţii români, alături de colegii lor de breaslă bulgari şi marocani.

Ora 4 dimineaţa este, se pare, momentul potrivit pentru bandele de hoţi români să acţioneze pe străzile Madridului. Clienţii băuţi, care părăsesc barurile şi cluburile de noapte, sunt în ţinta lor. Pândesc ca nişte prădători victimele, iar la semnalul şefului bandei, acţionează.

Un reporter al unei televiziuni spaniole a intrat în jocul hoţilor. Şi-a montat la spate o cameră video, s-a prefăcut că este băut, şi-a scos portofelul la vedere şi a ieşit pe stradă.

Hoţii originari din România s-au făcut remarcaţi şi în Irlanda. O bandă formată din şapte bărbaţi şi două femei a fost prinsă sub acuzaţia că dat peste 20 de spargeri, în ultimele două săptămâni. Aceştia au furat bunuri de peste 200.000 de euro, ţinta lor fiind magazinele.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close